Enric I. Canela

A rel del nomenament de Bernat Sòria coma ministre de Sanitat i Consum El Periódico publica un comentari sobre la seva persona.

(Després d’haver publicat aquest comentari he vist que l’AVUI publica un que m’agrada més de Bernat Sòria)

A banda del que ja comentava ahir en aquest bloc, el seu nomenament m’ha agradat perquè és una indicació més de què el govern espanyol aposta per la Societat del Coneixement. Bernat Sòria, a més de científic, és una persona que ha demostrat la seva capacitat en crear estructures científiques i això és important.

De la bona entesa entre Mercedes Cabrera, a la que valoro molt positivament, i Bernat Sòria poden sortir coses bones. El pes específic de la ciència augmenta significativament en el consell de ministres de l’Estat. No podem més que guanyar.

2 respostes a “Bernat Sòria i Mercedes Cabrera”

  1. a 08 jul. 2007 a les 7:47 Joaquim Elcacho

    Gràcies pel comentari respecte a la ressenya publicada al diari AVUI sobre Bernat Sòria. A banda, pel què conec de Bernat Sòria, estic d’acord que pot ser una persona adequada per ocupar el ministeri.
    Salutacions cordials,

    Joaquim Elcacho

  2. a 08 jul. 2007 a les 8:24 enriccanela

    Una opinió qualificada de qui acostuma a estar molt ben informat. Esperem que li deixin respondre a les nostres espectatives.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació