Enric I. Canela

L’altre vespre vaig trobar a Carles Martín Badell, company del Cercle per al Coneixement, en la inauguració d’Els Juliols de la UB. El Carles coordina, com jo, un curs. Mentre esperàvem per escoltar la poesia “dita” per Joan Margarit, va estar esplèndid, em va comentar si havia rebut la revista digital de l’associació d’enginyers de telecomunicacions, vaig dir-li que no, de fet no és el meu cercle i és lògic que no estigui al cas de tot. Va dir-me que me l’enviaria i hagi ha estat. L’he pogut veure i llegir alguna cosa.

Toca ara que els que estigueu interessats en el sector TIC i no la conegueu us apunteu la referència. Bons articles, notícies ben donades i, no podia ser menys, una bona perspectiva del sector. Es tracta de Tecnonews.info.

Una resposta a “Informació sobre el món de les telecomunicacions”

  1. a 09 jul. 2007 a les 6:40 Òscar Pascual

    En prenc bona nota, i l’afegeixo a les coses que llegiré.

    Gràcies, Enric.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació