El País de divendres publica una carta de Lynn Williams, Secretari General de la Universitat de Gal·les, en resposta a l’article que el mateix diari publicava el dia 30 de juny i que jo comentava en aquest bloc. El Secretari General indica que ha posat el tema en mans dels seus advocats. Critica durament el que diu el citat article i explica el rigor amb que els seus títols són avaluats. No ho dubto, però per davant meu, al Consell de Coordinació Universitària, han passat alguns títols, amb la marca d’aquesta universitat i impartits per centres espanyols que dubto que tinguin aquesta qualitat. El que caldria aclarir és si són de la Universitat de Gal·les o fraus fets a Espanya.

Negocio y Estilo de Vida publicava divendres un article sobre l’impacte de la ciència espanyola. Ho feia com a conseqüència de la concessió del Premi Príncep d’Astúries a les revistes Science i Nature. Deia l’article que la ciència espanyola només aporta el 2,4% del que es publica a les principals revistes de l’OCDE. Diu que Espanya està al lloc 15è de l’OCDE i que un 60% dels articles procedeixen de la universitat (clar és on es fa la major part de la ciència a l’Estat). I de Catalunya surt el 25% mentre que de Madrid el 26%. En patents només el 0,2% de les patents triàdiques.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació