Enric I. Canela

Llegeixo al web de la UB que el passat dia 3 de juliol a les Drassanes Reials de Barcelona,el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet, va presentar en el marc de la XXIV Conferència Mundial de l’Associació Internacional de Parcs Científics i Tecnològics (IASP) la Declaració de Barcelona sobre Parcs Científics i Tecnològics, un document que remarca la importància d’unes polítiques públiques de suport als parcs científics i tecnològics com a eixos centrals del sistema d’innovació, de desenvolupament empresarial i de reequilibri territorial.

El reequilibri territorial és una de les claus per tenir una Catalunya competitiva en el seu conjunt. Probablement també cal equilibrar al màxim les possibilitats regionals de Catalunya i una Facultat de Ciències de la Salut a la UdG lligada al seu Parc no estaria gens malament.

En el futur mapa de titulacions que derivi de Bolonya s’ha de deixar la màxima llibertat quan a que fa cada universitat i l’única limitació ha de raure en el pressupost que se li assigna. Fórmules per això hi ha moltes, quan vulguin els hi puc explicar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació