Enric I. Canela

Avui he passat un munt d’hores, des de les nou fins quarts de quatre en la Jornada de Debat sobre el Llibre Blanc de les Universitats Catalanes organitzada per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP).

Han estat unes hores força profitoses. No em toca fer aquí una valoració detallada dels continguts, no podria, em deixaria moltes coses i m’equivocaria.

Això si haig de dir que el nivell de les ponències ha estat bo. Crec que el Llibre va per bon camí. També és possible que els resultats serveixin a les polítiques universitàries de Catalunya, és el seu objectiu. M’ho fa pensar l’elevada presència de persones d’alt nivell de l’estructura del Comissionat per a Universitats i Recerca, i també les paraules de la comissionada Blanca Palmada. Esperem els resultats.

A més, m’ha fet il·lusió trobar tants amics, alguns feia temps que no veia.

Felicitats a l’organització.

Una resposta a “Jornada de Debat sobre el Llibre Blanc de les Universitats Catalanes”

  1. a 22 jul. 2007 a les 5:58 Edunomia

    El Llibre Blanc de l’ACUP…

    Ahir vaig tenir la sort de participar una bona colla d’hores en una jornada sobre el Llibre Blanc que està preparant l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) (l’Enric Canela també ho ha comentat).
    Em sembla molt…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació