Enric I. Canela

Llegeixo a Madrid+d que l’INTECO, Instituto Nacional de Tecnologías de la Información, ha fet balanç després d’un any d’activitat. Podeu llegir a Madrid+d el que ha dit Francisco Ros, secretario d’Estat de Telecomunicacions. L’INTECO té com a finalitat enfortir i desenvolupar l’ús de les tecnologies de la informació a l’Estat.

Llegeixo a l’AVUI que el preu de l’ADSL a Espanya és quatre vegades més alt que a Suècia.

Igualment llegeixo a Madrid+d que Londres ha creat una xarxa gratuïta sense fils a canvi de què l’usuari rebi entre 15 i 30 segons de propaganda per cada quart d’hora de connexió. No massa velocitat, però no està malament. París també està construint una.

La suma de les tres notícies i la corresponent comparació no deixa massa la política espanyola en aquest tema.

Quan s’ho prendran seriosament?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació