Enric I. Canela

Joan Mayans, membre de la Junta del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast i també candidat a la nova Junta ha publicat un article al web del Cercle sobre el professorat especialment universitari. Diu el resum de l’article:

La figura del professor, especialment el professor universitari, es veu sotmesa a múltiples tensions i canvis en el seu context i en la seva pràctica quotidiana. En aquesta reflexió es comenten alguns aspectes d’aquests canvis, relatius a la irrupció de les TIC no només a les aules, sinó també al context cultural i informatiu comú.

Té tota la raó en el que diu, però jo estic molt feliç amb les TIC perquè no només no em preocupa que els estudiants facin servir el CRl+C + Ctrl+V sinó que enriqueix la meva feina.

Podeu llegir tot l’article aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació