Enric I. Canela

El País publica avui que neix la marca Universitat de Catalunya per projectar els centres al estranger. Amb permís, al·lucino. Ja ho he comentat en aquest bloc quan Huguet ho va anunciar el 14 de juny, i demano públicament ara que diguin que es ressuscita la idea (veure el web existent). Diu la vicepresidenta de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i rectora de la UdG, Anna Maria Geli, la denominació busca ser “un referent comú i sòlid a l’estranger.

Els donaré als rectors una tarja on es veu clarament el projecte i l’objectiu. No puc més que alegrar-me que l’objectiu es posi sobre la taula era bo i es va enterrar. La diferència és que la marca fa 5 anys era el paraigües de totes les universitats i ara només de les públiques. Una diferència subtil.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació