Enric I. Canela

Com ja vaig anunciar fa uns dies en aquest bloc, circumstàncies diverses em van portar a presentar la meva candidatura a la presidència del Cercle per al Coneixement Barcelona Breakfast. Avui han tingut lloc les eleccions i l’assemblea ens ha atrogat la seva confiança.

Així doncs aviat passaré de manera efectiva a president. Substituir a un president, a un bon amic, com Toni Garrell no serà tasca fàcil. Ha posat el llistó molt alt. La sort és que seguirem comptant amb la seva col·laboració i la de qui va ser un dels principals impulsor de Barcelona Breakfast, Xavier Marcet. A més, la Junta que m’acompanya és d’una qualitat excepcional.
Ja sabeu que aquesta associació és un lloc creat per fer país a través de fomentar l’economia del coneixement: aconseguir que la nostra societat sigui plenament una societat del coneixement. Si voleu és també el vostre espai de participació.

6 respostes a “Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast”

 1. a 20 jul. 2007 a les 8:32 Carles Oriach

  Bon dia Enric,
  Acabo de veure una comunicació del CpC amb la mateixa notícia que publiques. Moltes felicitats! Tant de bo reeixiu en l’intent de difondre quelcom tant desconegut (per dir-ho finament) com la “societat del coneixement”. Ànims que, com deia aquell, tot està per fer i res és impossible.

 2. a 20 jul. 2007 a les 8:48 enriccanela

  Moltes gràcies Carles.
  A fer feina, a veure si aconseguim donar laguna passet més

 3. a 21 jul. 2007 a les 2:45 David

  Felicitats pel la bona notícia i ànims per la tasca no gens fàcil, de convèncer a la societat que apostar per l’economia del creixement és apostar pel benestar del futur.

 4. a 21 jul. 2007 a les 5:19 enriccanela

  Moltes gr+acies David. Cal influir als polítics que posin els mitjans i que facin la feina. L’empresa s’ha d’adaptar. I els jutges no tenen ni idea.

 5. a 22 jul. 2007 a les 10:50 Òscar Pascual

  Molt be, Enric. Felicitats. Estic convençut que també tú posaràs el llistó ben alt. Endavant!

 6. a 22 jul. 2007 a les 12:58 enriccanela

  Gràcies Òscar. Veurem com van les coses. Jo animat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació