Enric I. Canela

Avui he pogut llegir a diferents diaris que l’alcalde Hereu no acatarà la proposició aprovada ahir perquè ni el seu govern la recolza ni el consistori té competències per aturar el projecte.

No entenc massa d’arguments jurídics, però considero absolutament inadequat que en democràcia l’alcalde de Barcelona es permeti això. I com que no vull cap mala interpretació diré que penso el mateix del que fa qualsevol govern quan no compleix les mocions o proposicions no del llei que aproven els parlaments. Els diaris de sessions del Congrés, del Senat o del Parlament de Catalunya estan plens de resolucions que no han estat executades i, que jo sàpiga, no passa res. Això és una burla a la democràcia.

I encara més. No tinc una opinió gens clara sobre el traçat del TGV. No estic defensant res en concret. Em fa por el traçat prop de la Sagrada Família, però no he vist informes que em serveixin per treure una conclusió prou sòlids. L’única opinió que en aquest moment em mereix confiança és la del meu company a la Junta del Cercle per al Coneixement – Barelona Breakfast, Santiago Montero, enginyer expert en temes d’infraestructures, qui diu en un dels últims números del Dossier Econòmic de Catalunya, que aquesta opció no és bona per qüestions logístiques i defensa Sant Cugat.

O sigui, un govern, encara que no li agradi, ha d’acomplir allò que aproven els òrgans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació