Llegeixo al web del Ministeri d’Indústria que el secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros, i el president de l’Associació d’Empreses d’Electrònica, Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions d’Espanya (AETIC), Jesús Banegas, han firmat avui un conveni marc de col·laboració per a la realització d’actuacions de difusió i promoció del Pla Avanza, a fi de fomentar l’avenç de la Societat de la Informació a Espanya.

A través del conveni s’impulsarà la dimensió internacional de la ciència i la tecnologia espanyola en l’àrea de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, com a mitjà per augmentar la competitivitat del sector TIC espanyol en un entorn globalitzat, reforçant actuacions empreses en el passat, tals com les relatives a promoure la participació d’empreses espanyoles en projectes clúster|grup de sectors de TIC del Programa Eureka, en el Programa Marc de la Comunitat Europea i a les Plataformes Tecnològiques Europees.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació