La Medicina anima la premsa universitària. Com no podia ser altrament la premsa d’avui (La Vanguardia, AVUI 1, AVUI 2, Diari de Girona, El Punt 1, El Punt 2, El Periódico 1, El Periódico 2, La Razón 1, La Razón 2) parla de les 140 places (o les que acabin sent) a la UdG i a la UPF que els podria compartir amb la UAB. Les converses d’ahir entre la comissionada Blanca Palmada i els respectius rectora i rector van donar els seus fruits. També parlen de la UIC, privada i que no representa cost per al govern. Parlen de les noves opcions per ser metge, de la manca de metges, etc. Poc més a dir, em sembla que ja hem parlat prou i cal esperar a veure com es desenvolupa tot plegat.

El País explica que la ministra Mercedes Cabrera va anunciar que es crearà un Erasmus per als estudiants iberoamericans. Inicialment seran per a màsters i doctorat. La iniciativa és bona.

Expansión explica que La Caixa invertirà 200 milions d’euros a Cerdanyola del Vallès, prop del sincrotró. Agruparà els seus servidors i serà el seu centre tecnològic.

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació