Enric I. Canela

Antoni Garrel president del Cercle per al Coneixement ha publicat un article sobre la importància econòmica de les TIC en el web del Cercle.

El resum de l’article diu:

En els últims anys els increments de productivitat han estat significatius mercès als avenços tecnològics en general i molt especialment els arrelats en la tecnologia computacional i telemàtica. És conegut que les empreses i les societats amb ús intensiu de coneixement i amb més desenvolupament tecnològic són les que presenten els índexs més alts quant a competitivitat.

L’article analitza la situació espanyola en base als últims informes sobre la stuació de les TIC i mostra el diferencial amb Europa i el possible impacte sobre la competitivitat. Podeu llegir l’article aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació