Llegeixo al web del Ministeri d’Indústria que s’ha signat un conveni que estableix que la Fundació Residencia de Estudiantes haurà de destinar aquest import a les seves despeses de funcionament relacionats amb el desenvolupament de la Societat de la Informació.

Les principals activitats seran:

Centre de Documentació: incorporació de nous fons, digitalització dels arxius dipositats en l’Houghton Library (Harvard University) i procés tècnic dels fons documentals.
Projectes tecnològics, de recerca i de formació:
Projectes tecnològics: gestió de continguts, marcat semàntic, utilitats de recerca, treball col·laboratiu, visualització, distribució a través de plataformes mòbils, creació de l’Enciclopèdia de l’Edat de Plata.
Projectes de recerca i desenvolupament: projecte Epístola.
Projectes de recerca bàsica.
Projectes de formació: projecte educatiu Edat de Plata, Màster, cursos i seminaris.
Publicacions: Epistolaris de l’Edat de Plata, obres completes, edicions electròniques, monografies i estudis, àlbums de l’Edat de Plata, edicions facsímils, edició electrònica de la revista Ciència, etc.
Actes públics: història intel·lectual: L’Edat de Plata, altres activitats i commemoracions entorn de l’Edat de Plata, exposicions en preparació, l’Avenir de la Cultura (programes científics), poesia en la Residència i música en la Residència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació