La premsa segueix amb la Medicina. Poques coses més en la segona quinzena de juliol. Aviat deixarem aquest apartat en blanc.

La Mañana Diari de Ponent recull les declaracions del degà de la UdL que es queixa de què el nombre d’estudiants per professor és més alt a la UdL que als centres de Barcelona. És el moment de les reivindicacions. Cal aplicar un model de costos raonables a la programació a Catalunya. Definir el model i aplicar la plantilla, després contracte programa dependent de rendiments i abandons. I fora discussions. La cosa és fàcil.

La Razón diu que la Oficina Antifrau que crearà el govern tindrà competències també sobre universitats. Està bé, però no és el lloc on hi ha més fraus. El que cal és que la Sindicatura de Comptes actuï amb celeritat, que els seus informes serveixin per a alguna cosa i després que d’una vegada per totes s’implanti un sistema de comptabilitat equiparable a l’empresarial. No es fa a totes les universitats i a sobre ho diu la llei. Molts sistemes comptables de les universitats espanyoles són pitjors que la xarxa d’Endesa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació