Del web de Telenotícies de TV3

El Ministeri de Ciència i Tecnologia ha atorgat en la darrera convocatòria d’ajuts una partida de 6 milions d’euros al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG). Aquesta quantitat -en forma de préstec a 15 anys amb interès zero i amb una carència de tres anys- completarà el finançament necessari per acabar les obres dels edificis Narcís Monturiol i Giroemprèn, el Centre d’Empreses, de manera que la viabilitat econòmica d’aquestes dues actuacions queda assegurada. Paral·lelament, diversos grups de recerca de la Universitat de Girona ubicats dins el Parc Científic i Tecnològic, que s’inaugurarà el proper 13 de setembre, han aconseguit també finançament addicional en aquesta convocatòria del ministeri estatal.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació