Com deia aquests dies, juliol és pobre de notícies i l’agost encara ho serà més. L’ensenyament de la Medicina i la manca de metges dóna, però, de què parlar.

El Punt recollia dissabte les declaracions de Marta Pedrerol, directora dels Serveis Territorials de Salut a Girona, que entre altres coses també parla de l’ensenyament de Medicina a Girona i la seva vinculació amb l’Hospital Trueta. L’ABC d’avui indica aquesta vinculació i avança que es construirà la seu dels estudis al costat de l’Hospital.

El Punt del diumenge explicava com les universitats de Barcelona van fent créixer els seus campus. El de Poble Nou i el del Besòs, de la UPF i la UPC, respectivament. Els nous edificis per a facultats de la UB i l’ampliació de la Facultat de Ciències de la UAB, que també ampliarà la seva clínica veterinària. El Punt també publicava un altre article més detallat sobre aquest mateix tema incloent les universitats de fora de l’àrea de Barcelona.

La Vanguardia de diumenge recollia que em van elegir el dia 19 de juliol com a nou president del Cercle per al Coneixement i que els que segui aquest bloc ja coneixeu.

També val la pena destacar l’entrevista a El País de diumenge feta a Bernat Sòria.

Cinco Días d’avui parla de l’R+D+i. Concretament un article del director de Promoción, Estudios y Servicios Opertivos del CDTI que explica que els projectes estratègics de recerca industrial es fan en col·laboració, atès que una sola organització no els pot afrontar aïlladament. Aquest és un tret general en els països avançats. L’administració afavoreix aquestes aliances.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació