Enric I. Canela

Avui TV3 al Telenotícies migdia han donat una notícia que m’ha alegrat. He escoltat que la comissionada per a Universitats i Recerca ha dissenyat un programa, m’ha semblat sentir que es denominarà Francesca Satorra, que permetrà estabilitzar investigadors que han acabat el seu contracte del programa Ramón y Cajal i que tot i estar avaluats positivament, per diferents raons, no han estabilitzat la seva situació.

Aquests contractes, segons ha declarat a TV3 la comissionada estarà finançat a parts iguals per la Generalitat de Catalunya i el programa I3 de l’Administració General de l’Estat.

Espero llegir el document definitiu quan, suposo que al setembre, sigui accessible, però de moment em sembla un encert de Blanca Palmada en resoldre un problema que amenaçava amb enquistar-se.

2 respostes a “Blanca Palmada resol el problema dels investigadors Ramón y Cajal”

  1. a 19 set. 2007 a les 6:14 Maria Solà

    Diu alguna cosa del CSIC a Catalunya?

  2. a 19 set. 2007 a les 7:48 enriccanela

    Maria,
    No he vist el document però pel que sé, Blanca Palmada intenta resoldre el problema de tots el Ramon y cajal que no han pogut, per raons diverses, situar-se encara.
    Em sap greu no poder dir-te res més, però espero que aviat es destapi el tema per part de la comissionada. Ella, pel que em sembla, té el màxim interès.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació