El Punt recull en un article la reclamació dels rectors estatals d’un procediment àgil de verificació de les noves titulacions. Entre altres coses, troben que el procés de verificació no hauria d’estar en mans de l’ANECA o si més no consideren excessiu el paper de l’agència. La directora, Gemma Rauret, diu que l’ANECA està preparada i intenta tranquil·litzar als rectors. En tot cas coneguda la trajectòria i de la directora i el seu tarannà dubto que generi més problemes que els inevitables que el decret imposi. El mateix diari recull la demanda al sector privat de Francisco Marcellan, secretari general de Política Científica i Tecnològica, de més inversió en R+D+i per tal que assoleixi el 55%, actualment està al 48% del total. No acabo de veure que la demanda serveixi per a res. Ho faran quan trobin que els hi representa un benefici. Ara no ho creuen. Aquest és el problema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació