Enric I. Canela

L’AVUI i La Vanguardia s’han fet ressò que 7.915 empreses van apostar durant el 2006 per entrar en contacte amb el Sistema Català de Transferència Tecnològica, impulsat pel Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (Cidem) per augmentar la competitivitat empresarial de les companyies catalanes.

També que a l’any 2006 van néixer 69 noves empreses de base tecnològica a Catalunya, que se sumen a las 288 creades des de l’any 2001 a través de actuacions del Cidem.

El Cidem a publicat la nova Guia de Transferència Tecnològica 2007. No m’agrada. Explica com amb qui del Cidem t’has de posar en contacte, que fan, etc., però no crec que ajudi molt a l’emprenedor. Crec que hauria de ser diferent. Molt mirada des de l’administració i pensant poc en els nous conceptes de transferència.

No s’ocupa de la fiscalitat, tema sobre el que s’hauria de reflexionar des de Catalunya i fer les actuacions oportunes per revertir la doctrina Solbes d’eliminació de les desgravacions a l’Impost de Societatats. Aquesta és una acció de lobby que han de fer els partits polítics catalans. I el govern esclar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació