Hewlett Packard


Enric I. Canela

Expansión fa un reportatge sobre l’efecte de Hewlett Packard a Sant Cugat del Vallès, el segon centre més gran d’R+D de la citada companyia amb unes 1.000 persones treballant. L’article dóna una gran importància a que la presència a Sant Cugat del centre afavoreix la presència de “talent llatí” a l’empresa.

Jo li dono una altra importància. Tenir centres de multinacionals d’aquesta magnitud a Catalunya i de l’àmbit TIC és essencial per desenvolupar la societat del coneixement. Juan Soto va fer una gran feina. Una de les persones més capaces que he conegut. Ara fa uns pocs mesos vaig tenir l’oportunitat de saludar-lo en la reunió del consell assessor d’AIDIT que el presideix, feia temps que no l’escoltava: lúcid com sempre. Recordo fa uns deu anys en una reunió al Cercle d’Economia com explicava la forta aposta que feia per la relació entre la universitat, en aquell cas la UPC, i Hewlett Packard. De fabricar impressores a l’R+D.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació