Enric I. Canela

Acabo de llegir a El País Digital que el director general para el Desenvolupament de la Societat de la Informació, David Cierco, justifica que el preu de l’accés a Internet a través d’ADSL sigui més alt a l’Estat que a la resta de la UE, degut a l’”important” desplegament de les infraestructures realitzades en els últims anys.

Es veu que els altres països ja ho tenien tot fet. Les telecomunicacions són un bé geològic, com el petroli, i esclar hi ha països que neixen amb les infraestructures fetes. Es pot tenir més barra? Ho entendria si parles de l’energia, però de la xarxa…

2 respostes a “El Ministeri d’Indústria no té vergonya”

  1. a 05 ag. 2007 a les 1:21 Joan Arnera

    I no oblidem que a banda del preu tant elevat, el servei és força lamanteble i les velocitats ni de conya arriben on haurien d’arribar. O sigui, paguem més per un servei pitjor. Visca!

  2. a 05 ag. 2007 a les 8:46 enriccanela

    Si, però a sobre excuses de mal pagador. Tenim uns preus impresentables i ens ve aquest home amb sopars d’a duro.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació