Enric I. Canela

Ricard Ruíz de Querol vicepresident de la nova Junta del Cercle per al Coneixement ha escrit un article per al Boletín de la Sociedad de la Información: Tecnologí e Innovación de la Fundación Telefonica. L’article el recull el web del Cercle i el podeu llegir sencer aquí.

El resum diu:

L’últim informe de Telefónica sobre la Societat de la Informació a Espanya confirma dues dades molt rellevants. El primer és que la intensitat amb què s’utilitzen les tecnologies de la informació i la comunicació (les TIC), la nostra “intensitat digital”, és encara substancialment inferior a la dels països que prenem com referencia. La penetració de la banda ampla a les llars creix, però la meitat dels espanyols viu encara al marge d’Internet……

Val la pena llegir-lo. Recull l’opinió d’una de les persones que des de Telefonica estudia l’àmbit TIC.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació