Enric I. Canela

Avui Cinco Días publica un interessant reportatge que titula: Becaris encara que productius. A l’article s’analitza el paper dels becaris a les empreses. De fet la incorporació al mercat laboral sense experiència és cada vegada més difícil, especialment per als universitaris.

Un paràgraf de l’article diu:

El període de beca en una empresa està rellevant a la carrera universitària com a porta d’entrada al món laboral. Abans de contractar un professional, les companyies exigeixen cada vegada més pràctiques voluntàries . ‘Es valora molt’, explica Teresa Careta, responsable de la Unitat de Programes Universitaris d’Esade. ‘Fa anys, amb una carrera les empreses et contractaven sense problemes. Ara exigeixen experiència laboral prèvia i és realment difícil que et contractin si no has estat becari’. Altres empreses arrissen el rínxol, afirmen des de CC OO, després de detectar que sol·liciten experiència fins i tot per oferir places com a becari.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació