La Vanguardia publicava ahir un interessant article sobre l’Institut Universitari de Ciència i Tecnologia, l’IUCT. És una empresa privada que es dedica a la recerca i ha desenvolupat diverses patents. Factura cinc milions d’euros. Josep Castells, un dels seus creadors explica els plans d’expansió i el canvi de seu.

El Punt publica avui que el programa Líder EU convocat pel Consell Interuniversitari de Catalunya atorga 98.277 euros a les universitats catalanes per impulsar projectes de recerca europeus. L’objectiu és ajudar a obtenir millors resultats en el 7è Programa Marc de la UE.

El País publica que cap científic de l’Estat o que vulgui treballar a l’Estat ha estat seleccionat pel programa EURYI per a joves científics. El programa assigna 1 milió d’euros cada investigador. Anys anteriors se n’havien obtingut.

Una resposta a “Notícies de la premsa d’Universitats, Recerca i TIC del 9 i 10 d’agost”

  1. […] comentar la tasca que està fent InKemia IUCT group dirigida per Josep Castells. Faré memòria. Als inicis del meu bloc escrivia: La Vanguardia publicava ahir un interessant article sobre l’…. Podeu recuperar la notícia de l’hemeroteca del diari, fa gràcia […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació