A favor de Catalunya, ja


Enric I. Canela

Jordi Porta, president de l’Omnium Cultural, ha escrit a Tribuna Catalana: Prou de fustigar-nos. Mobilització.

Jordi Porta té tota la raó. Cadascú es defensa de la seva part de responsabilitat tirant-se els trastos pel cap. La culpa no la té mai ningú, sense són els altres. Cal acceptar que tots els actors polítics, organitzacions ciutadanes i empresarials, sindicats, etc. , sense excepció, tenim una part de culpa. Clar amb diferent grau, depenent del lloc que ocupava o ocupa.

Cal deixar-se d’històries. Una idea és bona o dolenta per ella mateixa, no segons qui la tingui.

Els parlaments estan plens d’exemples. Votem en contra perquè ho ha dit l’altre encara que el vot sigui contra Catalunya. La llista de vots en contra Catalunya de nacionalistes està plena a vessar. I al Parlament de Catalunya també. Fem examen de consciència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació