El virrei


Enric I. Canela

Els que defensem la sobirania de Catalunya tenim un argument més al nostre favor per demostrar la inoperància del sistema colonial.

Estem patint un caos històric amb les infraestructures del país. Veiem el desastre del sistema ferroviari de dependència de l’Administració General de l’Estat, escoltem les declaracions indignes de la ministra espanyola Magdalena Álvarez i com carrega les culpes als altres, recordem el pas de l’inoblidable Álvarez Cascos, que ho recordin els del PP. Què passa amb els Álvarez i els trens!

Ara S’Excel·lència el president del Govern espanyol, per gràcia divina rei de Catalunya, ens han enviat un virrei, Víctor Morlan.

Ell ha viatjat d’incògnit en tren, ja coneix rodalies, ara si sabrà el què passa i posaran solucions. No servia per a res l’opinió de la Generalitat i de la societat i institucions catalanes, ja que no podem gestionar el que és nostre, no pintem res. Ens cal que el virrei vingui malgrat que tenim un representant d’ells, el delegat del govern de l’Estat, el senyor Rangel, dit l’irresponsable perquè no és responsable ni respon de res. Ens calia el virrei.

La colònia ja té virrei.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació