Avui ABC publica una notícia sobre el rànquing de webs universitàries. Cap universitat de l’Estat està ben col·locada, la primera és la Universitat Complutense de Madrid, la 168. D’això ja havia parlat en aquest bloc el 22 de maig i en Miquel Duran el 23 de desembre de 2005. En tot cas, encara que no coincideixo massa en la manera de comptar del CSIC, qui fa el web webomtrics, això no fa més que confirmar una certa política de curta volada de les universitats de l’Estat.

L’AVUI recull que el Parc Científic i Tecnològic de la UdG ja acull 15 empreses, això que encara només s’ha finalitzat la construcció d’un dels sis edificis programats. La Vanguardia i El País recullen amb detall com serà aquest nou Parc. L’interès empresarial sembla que és notable.

El Punt constata que la programació de les inversions universitàries no va massa bé. La URV no pot disposar d’espais per a les seves classes d’Arquitectura. La part interessant és que els estudiants es dissenyen el seus barracots.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació