La llei electoral catalana


Enric I. Canela

No sé si algú tindrà la intel·ligència de preguntar-li a Xavier Tomàs alguna cosa sobre la proposta de llei electoral de Catalunya, però jo no puc més de recomanar la lectura dels seus articles al respecte. En particular cito l’últim: El model electoral català. Val la pena dedicar uns minuts a llegir el que ens diu.

Una resposta a “La llei electoral catalana”

  1. a 10 set. 2007 a les 2:43 Xavier Tomàs

    Enric, moltes gràcies de nou per la teva recomanació.

    La meva idea és començar (amb l’article que menciones) tot un seguit d’articles, propostes i pensaments sobre el model electoral català, aprofitant la comissió que a tal efecte es crearà en el sí de la JNC.

    M’interessara particularment reflexionar sobre el número de diputats que ha de tenir el Parlament, la regulació sobre les campanyes electorals i el finançament dels partits i la regulació de les organitzacions que agreguen els interessos polítics dels ciutadans (partits i no partits, és clar).

    Elements tots aquests, que han de complementar el debat sobre les circumscripcions i/o les llistes electorals, elements tots ells, necessaris per a qualsevol model electoral.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació