Enric I. Canela

Òmnium Cultural ha fet una crida per tal que la societat civil es coordini i reflexioni sobre el projecte de país per als propers deu anys.

Benvinguda sigui la crida que ha fet Jordi Porta. Ja vaig parlar el 18 d’agost en aquest bloc de l’article de Jordi Porta Prou de fustigar-nos. Mobilització publicat a Tribuna Catalana.

Ara torno a parlar de Jordi Porta i d’Òmnium Cultural. En soc soci perquè crec que és un espai que ens pot aplegar a tots els que estimem Catalunya, amb independència de si som o no d’un determinat partit.

Òmnium ha començat una roda de contactes amb associacions i plataformes sobiranistes. Una vegada més torno a demanar que deixem de banda les diferències i ens posem tots a treballar per allò que ens uneix. Que pesin més les coincidències que les diferències. Avui és un dia per pensar-hi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació