Enric I. Canela

Fa uns dies l’OCDE va publicar un informe sobre l’ús dels biocombustibles. Aquests dies s’ha stat parlant si eren responsables o no de l’augment dels preus d’alguns aliments, s’ha discutit si contaminen molt o poc, si emeten més o menys diòxid de carboni a l’atmosfera. Si són millors o pitjors que els combustibles minerals.

Crec que els que estigueu interessats en el tema hauríeu de llegir aquest informe. A mi em manca criteri per anar molt més enllà d’un comentari superficial i sempre és millor no parlar molt del que no se sap, però si m’haig de guiar per la intuïció, no ho acabo de veure clar. Em fa por que això comprometi encara més la natura. Caldria reflexionar, fer anàlisis serioses i veure quines són les millors alternatives per reduir la contaminació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació