La Vanguardia, El País i El Punt ens expliquen avui que ahir els rectors, el conseller Huguet i la comissionada Palmada es van reunir per parlar del procés que se seguirà per assolir el Pacte Nacional per la Recerca i la Innovació. Pel que sembla els rectors van quedar contents perquè és un pla molt participatiu. Els rectors proposaran noms de la seva universitat per tal de mantenir el contacte fluid i en Consell Interuniversitari de Catalunya estarà representat pel rector Rubiralta de la UB. Com ja deia en aquest bloc, Lluís Arola i Ramon Ollé seran els homes forts del Pla. Les universitats elaboraran el seu pla estratègic d’acord amb el Pla. A finals de maig un document base. El conseller ha de seduir a les empreses per tal que hi col·laborin. El problema és que, segons diu la premsa, el conseller agafa com a model el Pacte Nacional per l’Educació. Déu ens agafi confessats, sisplau que agafi un altre model. Aquest Pacte ha de durar deu o quinze anys, Seguint amb Déu, l’infern està empedrat de bones intencions. Dit tot això, m’alegraria sincerament si s’arribés a un bon resultat. Estic disposat a posar tot el que pugui de la meva part per ajudar. Però la pregunta bàsica, quant diners hi ha? Si s’espera que sigui l’empresa la que els posi anem ben servits.

Diu El Economista que segons el Wall Street Journal, Esade torna a ser líder de les escoles de negocis mundials en MBA. La veritat és que em perdo. Ahir deia en aquest bloc que Esade, segons el Financial Times, és l’onzena en Master de Gestió i que lluita per ser la desena. Seran coses diferents però no soc capaç d’identificar diferències. Segur que els experts si, però els lectors normalets…

També El Economista parla de l’ambiciós pla espanyol per ser més competitius amb més inversió en R+D. Es tracta del Pla nacional al que ja em referia l’altre dia en aquest bloc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació