Enric I. Canela

Finalment s’ha nomenat a Carme López Pol directora general de Planificació del comissionat per a Universitats i Recerca (suposo perquè els Acords de Govern diuen directora de Planificació però el càrrec que surt al decret de reestructuració del departament és el de direcció general de Planificació). La comissionada havia dit que ocuparia la Gerència del comissionat, llegint el decret em sembla que les funcions que té aquesta direcció general són similars a les que li haguessin correspost a una gerència. No sé si l’equiparació amb altres càrrecs del departament hagués estat la mateixa.

Carme López dirigia fins ara l’Assessoria Jurídica de la UB i abans havia estat subdirectora general d’Universitats a l’enyorat DURSI i cap de servei de règim econòmico-administratiu de l’antic Comissionat per a Universitat i Recerca (per DURSI).

En to cas és una bona notícia per a les universitats i els centres de recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació