Enric I. Canela

A través de Nacio Digital m’assabento que de l’1 al 6 d’octubre se celebrarà a Granollers la Setmana Tecnològica. Té com a tema central la digitalització de l’àudio. El protagonista és el so i l’oportunitat que genera la tecnologia actual per emmagatzemar-lo en forma digital i perllongar-ne així la  durabilitat. Entre altres activitats, es farà un concert de videoart i un concurs de digitalització de sons de la ciutat.
Segons la regidora del Pla Estratègic i Societat del Coneixement, Carme Garrido, l’objectiu principal és acostar les noves tecnologies a tots els ciutadans, especialment als col·lectius amb dificultats per accedir-hi. En aquesta ocasió, els immigrants i les persones amb discapacitat, de manera específica, les que tenen alguna deficiència visual.

2 respostes a “La Setmana Tecnològica de Granollers”

  1. a 24 set. 2007 a les 2:03 Toni

    Són molt interessants les ponències i tallers sobre web 2.0 , telefonia IP i TV al mòbil.

    El programa complet a:

    http://www.ctug.cat/news_detail?idnewsitem=1000695

  2. a 24 set. 2007 a les 4:34 enriccanela

    Moltes gràcies Toni per la interessant informació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació