De VilaWeb

La comissionada d’Universitats aposta per resituar els estudiants no admesos. La darrera assignació de places universitàries va posar de manifest el dèficit de places per estudiar medicina a Catalunya. I és que uns tres mil alumnes que havien sol·licitat d’estudiar aquesta titulació no hi van poder accedir per causa de la manca de plaça. La comissionada d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Blanca Palmada, ha promès que es crearan dues-centes vint noves places d’aquesta titulació el curs vinent.

En declaracions a Catalunya Informació, Palmada ha dit que el país no es pot permetre de perdre ‘la capacitat i el talent de tres mil estudiants que cada any reben una decepció’. És per això que ha apuntat que hi ha altres titulacions afins que podrien satisfer els estudiants que han quedat fora dels estudis de medicina.

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació