Enric I. Canela

Ahir vam celebrar el sopar mensual del Cercle per al Coneixement. El convidat va ser en Manel Balcells, president executiu de Biocat, la Bioregió de Catalunya (i també té bloc). No faré ara una ressenya del sopar, però si puc dir que Balcells ens va exposar, amb un punt d’emotivitat, les perspectives de Catalunya en un àmbit que m’és molt proper, la biomedicina. Excel·lent diagnòstic, sense obviar els problemes, però amb un nord molt clar. Els assistents al sopar van sortir satisfets. Llàstima que no fóssim molts, però és que jugava el Barça i això condiciona el país. Si hagués jugat al matí igual s’hagués suspès el debat de política general al Parlament. Primer les coses importants.

Al meu parer, no és la primera vegada que ho dic, Biocat funciona, malauradament en aquest moment no es pot dir de massa coses. Com es va posar de manifest ahir, Catalunya té més potencialitats però calen projectes i persones capaces de dirigir-los. 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació