Enric I. Canela

Hi ha massa tendència a culpar a la universitat de la seva pròpia situació. Negar que alguna cosa tingui a veure seria absurd, però el que és evident és que els que treballem a la universitat a Catalunya no som gaire diferents dels que ho fan a altres països europeus. Resulta que estem immersos en el marasme espanyol i els nostres resultats són similars. Quan mirem altres aspectes de la societat, de l’economia, les diferències no són tan marcades i resulta que Catalunya s’assembla més als països europeus. Per què, sempre la mateixa resposta, un marc legislatiu espanyol que només afavoreix que surtin els defectes i es castri la iniciativa i el desenvolupament de la intel·ligència.

No hi ha gaires articles que reflexionin de forma coherent sobre la situació de la universitat catalana. Un d’ells és Joan Mayans, membre de la Junta del Cercle per al Coneixement. Teniu aquí un bon article que ha escrit sobre aquest tema.

Una resposta a “Reflexions sobre la nostra universitat”

  1. a 29 set. 2007 a les 12:36 Joan

    Novament, gràcies pel comentari, Enric.

    Joan.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació