A banda de les notícies sobre Medicina hi ha hagut d’altres. La Gaceta de los Negocios d’ahir comentava que el govern de l’Estat destinarà un 15% més a l’R+D+i en el proper exercici. Aquesta notícia, reiterada aquests dies és francament bona.

El Punt d’avui recull que la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat i les dotze universitats catalanes impulsen la creació d’un campus virtual per formar estudiants a distància. Ja ho comentava el Projecte Campus en aquest bloc el passat 22 de setembre.

ABC publica que Espanya suspèn en gairebé tots els objectius educatius de la UE. Tot i això en el MEC encara defensen allò indefensable. Això va malament. Tan malament va a Catalunya com allà, però hi ha una mica d’esperança, Ernest Maragall ha obligat en contra a l’opinió de l’escola a admetre una nena de vuit anys que volia portar el vel islàmic a l’escola. Bé ella n o ho sé, els seus pares si. Han fet feliços als pares. Una manera d’afavorir la discriminació de la nena. Algú es pensa que a edats infantils això afavoreix altra cosa que la discriminació? Error al meu parer. Ho comenta Joan Subirats a El País. Sembla que es decanta pel model britànic que deixa llibertat al centre per decidir. Clar que els britànics no tenen els tics dictatorials d’alguns conciutadans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació