Enric I. Canela

Eurostat publica un conjunt de dades de 268 regions europees. Analitza l’ocupació femenina, la més elevada europea és Dinamarca i la de l’estat espanyol Madrid. També la densitat d’estudiants d’educació superior respecte a la població total, la més elevada europea és Praga i la de l’estat espanyol Madrid. Unes dades curioses són els resultats del percentatge de respostes afirmatives a les preguntes: “en aquesta ciutat és fàcil trobar un bon treball? I en aquesta ciutat és fàcil trobar un bon allotjament a preus raonables? A la primera pregunta les líders són Praga (75%), København (74%) i Dublín (70%). A l’Estat espanyol Madrid (43%) i Barcelona (36%). Respecte a la segona les líders són Leipzig (78%), Aalborg (71%) i Braga (68%). A l’Estat espanyol Oviedo (61%), Màlaga (42%), Madrid (32%) i Barcelona (23%).

El llibre sencer Eurostat regional yearbook 2007 el podeu llegir aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació