Enric I. Canela

No he volgut parlar del tema de l’Aeroport de Barcelona. Gent molt més qualificada que jo ho ha fet i ho està fent, però si vull incloure aquí el posicionament del Cercle per al Coneixement feta per Antoni Garrell. Amb la seva habitual claredat acava dient:

Hom té la seguretat que si la decisió no depengués d’Aena i la gestió de l’aeroport s’efectués des de Catalunya, les decisions i polítiques fóren altres; aquelles que permetrien una competència real, i avançar, en paraules del Cercle per al Coneixement (www.cperc.net) en que “Catalunya esdevingui un pol de generació de valor en l’economia del coneixement, aquella que possibilita mantenir la generació de riquesa més enllà de conjuntures favorables o tipus d’interès”. Probablement és hora de renovar esforços per capgirar la situació i treure la gestió del Prat d’aquest element centralitzador que és Aena, tot entenent que les inversions, per grans que siguin, sols estan al servei dels ciutadans i del seu progrés si es gestionen amb voluntat de servir a ells i al territori que els aplega.

Catalunya s’ha d’alliberar d’aquest jou que l’oprimeix i ofega.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació