Enric I. Canela

Diario Medico ens recorda que la meitat dels alumnes que ingressen a Medicina a les universitats catalanes no són catalans. La comissionada Blanca Palmada havia anunciat proves de català per als estudiants que no procedissin del districte català. Quina llàstima la rebaixa ha arribat. Les proves de català per als estudiants que vulguin accedir a les universitats catalanes no es faran per a tothom, només per als que no pertanyin a l’Estat espanyol (El Punt, El País, AVUI).

Catalunya haurà de seguir mantenint els estudiants d’altres contrades. Aquest fet lesiona l’economia catalana ja prou agredida pel continuat espoli a què estem sotmesos, com bé diu avui en un magnífic article Elies (El saqueig de les classes mitjanes). Però el problema no és només aquest, el català s’anirà reduint de les nostres aules. Com ja dia ahir en aquest bloc: cornuts i pagar el beure.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació