El Comercio d’ahir publicava un article en el que parla de la conferència inaugural de l’Aula del IV centenari pronunciada per Andreu Mas-Colell. Mas-Colell va dir, parlant del prestigi de les universitats va dir que els diners ajuden però el que més ajuda i molt és l’autonomia universitària i la bona governança. Autonomia en costos, salaris, contractació. Quanta més autonomia més creix el rendiment de les universitats. Encertades paraules de Mas-Colell.

El Punt d’avui explica la cremada de la fotografia del rei a la UAB. A Madrid va haver enfrontaments entre independentistes catalans i ultradretans. Embolica que fa fort. Pel que sé, avui han continuats els “actes” a la UAB.

La Gaceta de los Negocios diu, recollint les paraules del ministre, que el Ministri de Sanitat dedicarà la meitat dels seus recursos a la recerca biomèdica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació