Enric I. Canela

En quart lliurament Xavier Tomàs de Catalunya en Xarxa ens segueix il·lustrant amb l’anàlisi de com es podria desenvolupar el model electoral català. Recordeu que ja ha escrit tres articles als que ja m’he referir en aquest bloc (1, 2 i 3). Molt recomanable la seva lectura.

2 respostes a “Nova aportació per a una futura llei electoral catalana”

  1. a 08 oct. 2007 a les 4:02 Maiol Sanaüja

    Portarà debat el futur projecte de la Llei Electoral Catalana. És lamentable que encara arrosseguem la llei supletòria de l’estat. Només nosaltres hem de saber fomentar la participació de l’electorat. Jo no vull una llei veïna, vull la meva, perquè només nosaltres sabem què necessita el nostre poble, el poble català!

  2. a 08 oct. 2007 a les 4:09 enriccanela

    D’acord Maiol, a veure si els partits es posen d’acord i es deixa d’especular.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació