Enric I. Canela

Duran Lleida ha fet unes encertades declaracions sobre la Llei de la Memòria Històrica i ha donat un seguit d’explicacions sobre la situació de l’esmentat projecte. Concretament ha dit: “no hi ha un acord sobre els continguts de la llei, el que si hi ha és un acord per a que es puguin discutir aquests continguts a la ponència, a la comissió i al ple”.

Duran Lleida, però, s’ha deixat una cosa per la que crec, creiem molts nacionalistes que en impedeix donar suport a aquesta llei. Cap partit que se’n digui nacionalista pot votar a favor de la llei si el papers de Salamanca no estan a Catalunya. I que el senyor Rodríguez Zapatero s’ho faci com vulgui. No tindria cap sentit anar a dir PROU el diumenge 21 d’octubre i votar aquesta llei sense que s’hagi retornat el que va ser botí de guerra.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació