Enric I. Canela

El diari AVUI publicava aquest matí una notícia que titula Oferta dels sobiranistes de CDC a ERC per pactar el 2014.

Segons l’AVUI, “la Plataforma per la Sobirania, corrent intern de CDC que agrupa uns 500 militants convergents, ha fet una oferta per pactar la proposta de Josep-Lluís Carod de convocar un referèndum d’autodeterminació l’any 2014, si aquesta es formula seriosament apostant per un nou govern català que la tiri endavant.”

E-noticies es fa ressò així com d eles declaracions de Felip Puig a TV3 en las que deia que “sembla difícil i avui impossible pactar entre CiU i ERC perquè aquesta se sent molt còmode amb el PSC, i el PSC amb Esquerra”.

Deixant de banda lícits interessos partidistes, l’únic camí per sortir del pou en el que estem ficats és la unitat de tots aquells, independentistes o no, que creiem que cal consultar als ciutadans de Catalunya com volem viure en el futur.

Espero que ERC accepti i és creïn els ponts necessaris per tirar un projecte comú, temps vindran en que podrem discutir sobre altres temes socials. No hi ha tanta diferència entre el que pensem uns i altres i això no ha de ser mai l’obstacle que impedeixi que ens posem d’acord en els temes essencial per al País.

Amb tota la prudència del món, però amb la màxima fermesa Catalunya ha de decidir quan abans millor sobre el seu futur. Som un poble, som una nació i tenim tot el dret a decidir.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació