Enric I. Canela

Tres bones notícies del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç

Notícia 1. En el període 1998-2005 les Oficines de Transferència de Resultats de Recerca van crear prop de 400 noves empreses a les universitats públiques.

Notícia 2. El secretari general d’Indústria, Joan Trullén, ha presentat avui davant de la Comissió d’Indústria, Turisme i Comerç del Congrés dels Diputats, les partides pressupostàries corresponents a l’any 2008. El Pressupost en R+D+i de la Secretaria General d’Indústria s’elevarà a 3.147 M€ el 2008, cosa que representa un creixement del 13,42%

Notícia 3. El secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros, ha comparegut avui en la Comissió d’Indústria, Turisme i Comerç del Congrés dels Diputats per presentar el projecte de pressuposts del seu departament el 2008. El pressupost de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions per a 2008 serà de 1.845 M€ i s’incrementa en un 16,45%.

Tot podria ser millor, però potser els temps han canviat una mica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació