Ahir en parlava, avui ho recull la premsa (El Comercio, La Nueva España), Àngel Gabilondo, rector de la Universitat Autònoma de Madrid és el nou president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i Màrius Rubiralta, rector de la UB, un dels dos nous vicepresidents.

El diari AVUI publica la denúncia feta, a partir del treball de Bernat Bosch, de la CAL, al que ja m’he referit abans en aquest bloc, sobre l’ús del català a la universitat. Com ja he comentat, seriós problema i poca voluntat de molt professorat per resoldre’l. No valen voluntarismes.

El País recull avui que les universitats comencen a penjar classes als seus webs. Hi ha molt material gratuït. 

Diari de Terrassa informa que la UPC i l’Ajuntament de Terrassa estan estudiant com potenciar l’aeronàutica. Allà ja s’imparteixen estudis d’Enginyeria Aeronàutica,

Expansión parla amb Colin Blakemore, catedràtic de Neurobiologia de la Universitat d’Oxford i gran comunicador científic. Ell pensa que la gent rep amb molt d’interès el coneixement científic, que té fam de coneixement, però que la poca formació dels periodistes científics introdueix confusió i interpretacions errònies.

La Vanguardia parla avui de la Barcelona Graduate School que dirigeix el seu creador, Andreu Mas-Colell. Diu que Barcelona està en l’economia de l’excel·lència. Aquests dies han començat les classes, 98 alumnes i diferents països d’origen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació