Enric I. Canela

Llibertat.cat publicava que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) va celebrar el 12 d’octubre organitzant activitats lúdiques i formatives en diferents poblacions catalanes. L’objectiu va ser reivindicar la data del 12 d’octubre com a dia lectiu. Pel SEPC aquesta data hauria de ser un dia laborable més i per tant el conjunt de centres educatius del país haurien d’obrir les portes amb total normalitat. L’organització estudiantil majoritària als Països Catalans considera que la festivitat del 12 d’octubre és aliena, i suposa una imposició espanyola més, el SEPC denúncia també que als Països Catalans aquesta és la festa dels contravalors (racisme, imperialisme espanyol, xenofòbia…) que des de les aules i des de l’educació cal combatre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació