Enric I. Canela

L’Idescat ha presentat avui els resultats de l’Enquesta d’equipament i ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions a les llars corresponents al 2007. Aquesta estadística, de periodicitat anual, proporciona informació dels principals indicadors d’equipament a les llars i d’ús de les TIC per part de la població catalana. Els resultats es presenten per al conjunt de Catalunya.

La informació obtinguda es difon a l’apartat Indicadors d’estructura econòmica. Properament, l’Idescat i la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC) oferiran els principals indicadors sobre TIC amb una desagregació territorial per comarques a partir de l’Estadística territorial de TIC a les llars.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació