Enric I. Canela

Llegeixo a Tinet que l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA) i Tecnoparc de Reus han signat aquest dilluns un acord estratègic mitjançant el qual totes dues institucions es comprometen a impulsar la creació d’infraestructures de recerca i dur a terme programes de recerca conjunts per a l’obtenció de carns funcionals.

Les parts acorden també considerar al centre de Mas de Bover de l’IRTA com un espai de recerca vinculat al parc tecnològic.

En concret, la granja experimental Mas Bover seguirà la que s’ha demostrat fins ara com l’estratègia més efectiva per a obtenir compostos carnis funcionals: la modificació de la dieta amb la incorporació de diferents nutrients en els pinsos com àcids grassos poliinsaturats Omega-3, àcid linoleic conjugat, olis essencials, vitamines, carotenoides o seleni, entre d’altres.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació